Kirchberg

Après-ski Kirchberg in het kort

Veel landgenoten
Hollandse snacks tijdens en na het uitgaan
Betaalbare après-ski
Restaurants39
   Bars & Cafés12
     Discotheken3
   Bioscoop-
  Hotels36
  • Eisbar Kirchberg
    Après-ski Kirchberg

Après-ski Kirchberg

Bij de naam 'Kirchberg' gaan er bij veel Nederlanders wel een belletje rinkelen. Kirchberg is een enorm bekend dorp en dit komt voornamelijk door de goede après-ski die er in het dorp te vinden is. Ook zijn er veel Nederlandse ondernemers te vinden in Kirchberg, hierdoor kun je gewoon een lekkere Hollandse frikandel speciaal bestellen na het uitgaan.

Uitgaansgelegenheden op de berg

In vergelijking met andere dorpen zoals Gerlos en Westendorf speelt de après-ski van Kirchberg zich wat meer af in het dal dan op de berg. Dit is een gemiste kans want door de heerlijke dalafdaling die Kirchberg bezit kun je prima een biertje doen op de berg en daarna naar beneden skiën. De dalafdaling van Kirchberg beschikt over meerdere kleine barretjes waar je een drankje kunt drinken. Wel zijn er veel leuke eetgelegenheden te vinden in het skigebied van Kirchberg. Hier wordt vaak lounge muziek gedraaid voor een relaxte sfeer.

Het levende dal van Kirchberg

Waar het op de berg ontbreekt aan uitgaansgelegenheden is dit voor het dal van Kirchberg totaal niet het geval. Je kunt er voor kiezen om de avond te beginnen bij 'Heidi & Peter'. Bij deze kroeg kun je voor een vast bedrag onbeperkt de beste alcoholische versnaperingen nuttigen. Het is daarom voor veel jongeren een van de favorieten après-ski tenten om aan de kroegentocht te beginnen.

Het leukste tentje in het dal om te après-skiën in Kirchberg is de Eisbar. Deze bar wordt gerund door een Nederlandse ondernemer, dit is te merken aan het personeel en de muziek die er gedraaid wordt. Ook kun je jezelf hier vermaken met de Nederlandse artiesten die wekelijks optreden in de Eisbar. De Eisbar is gezellig van ongeveer 5 uur s'middags tot 11 uur 's avonds, daarna is de Schatzi's Bar een goede optie. Deze bar bevindt zich naast de Eisbar en gaat door tot een uurtje of 1 's nachts. Het bijzondere aan de Schatzi's Bar is dat je hier bier kan tappen uit je eigen biertap. Ook heb je hier de welbekende bierpullen van een liter voor de echte feestgangers onder ons.

Waar de Eisbar en de Schatzi's bar de lichten rond een uur of 1 's nachts doven gaat Der Tiroler nog even door. De kroeg Der Tiroler, ook wel bekend van het programma 'Oh Oh Tirol' is enorm groot en kan erg gezellig worden. In deze bar zijn er meer Duitstalige wintersporters  te vinden dan in de Eisbar en Schatzi's. Gelukkig kunnen onze 'buren' ook goed en gezellig mee après-skiën. Uit eigen ervaring blijkt echter wel dat Der Tirol ook erg rustig kan zijn, dit verschilt met de dag. In Der Tiroler kun je doorfeesten tot 3 uur 's nachts.