Westendorf

Après-ski Westendorf in het kort

Optredens van Nederlandse artiesten
Voornamelijk Nederlanders aanwezig
Zeer goede après-ski
Restaurants42
   Bars & Cafés16
     Discotheken1
   Bioscoop-
  Hotels12
  • Bar
    Après-ski Westendorf

Après-ski Westendorf

Iedere après-skiër heeft natuurlijk wel eens van Westendorf gehoord. In de vakantieweken lijkt Westendorf wel op een Nederlands dorp, dit komt door de vele Hollanders die hier dan aanwezig zijn. De fanatieke après-ski vindt voornamelijk plaats voor het avondeten. Ook valt er in de avond nog genoeg te beleven in Westendorf, waardoor je tot in de late uurtjes door kan feesten.

Uitgaansgelegenheden van Westendorf

Veel wintersporters vinden het ideaal om te après-skiën op de berg, en dit is goed mogelijk in Westendorf. Naast de piste zijn een aantal kroegen te vinden. Het is heerlijk om na het skiën de stokken neer te leggen en gelijk een biertje te drinken, op deze manier kun je nog even nagenieten van een heerlijke skidag. Een bekende bar die aan de piste van Westendorf ligt is Gerry’s Inn. Dit is een niet een al te grote bar, waardoor  er al snel een gezellige sfeer hangt. Er worden vooral Nederlandse liedjes gedraaid, net zoals dat het publiek vooral Nederlands is. In Gerry's Inn treden regelmatig artiesten op, op deze dagen is het nog gezelliger.

Als Gerry’s Inn vol zit kun je gerust verder skiën naar de Bruchstall. Dit restaurant wordt in de loop van de middag omgetoverd tot een verrassend leuke locatie. Veel wintersporters beginnen bij de Bruchstall en trekken daarna door naar bijvoorbeeld de Kibo Bar of de Moskitobar. Voor mensen die graag op een wat rustigere manier après-skiën heeft Westendorf de Karat Bar. Deze kroeg is wat rustiger en overzichtelijker. Door het diverse aanbod van aprés skie gelegenheden Westendorf is er hier voor ieder wat wils.

Nachtleven in Westendorf

Een leuke gelegenheid voor in de avond is de welbekende Moskitobar. Elke ochtend is het personeel van de Moskitobar de tent weer aan het opknappen, omdat het dak er de vorige nacht af is gegaan. Deze bar is 'the place to be' voor jong en oud. De DJ draait verzoeknummers en het personeel komt erg aardig en persoonlijk over. Ook komen er vaak bekende Nederlandse artiesten zoals Wolter kroes en Henk Dissel. In de Moskitobar kun je je lol op, want de bar is tot 3 uur 's nachts open. De eerder vermeldde Karat Bar kan ook leuk zijn in de avond, helaas is deze bar wel maar tot 1 uur open. Al met al, voor goede Nederlandse après-ski en een mooi skigebied is Westendorf een goede optie.