Après-ski – Kirchberg

Kirchberg

Eisbar Kirchberg
Top 3 Après-ski Dorpen
1. Ischgl
2. Mayrhofen
3. Kirchberg
Beoordeling van Opsneeuwvakantie.nl
In avond uitgaan
Après-ski
Prijsniveau
Nederlanders
Drukte
Beoordeling:9.6

Après-ski Kirchberg in het kort

Veel voorzieningen
Leuke activiteiten en sfeer
Heerlijk wandelen en langlaufen

Handige links voor Kirchberg

Accommodatie zoeken in KirchbergBooking.com

Inleiding après-ski Kirchberg

Bij de naam 'Kirchberg' gaat er bij veel Nederlanders wel een belletje rinkelen. Kirchberg is een enorm bekend dorp en dit komt voornamelijk door de goede après-ski die er in het dorp te vinden is. Ook zijn er veel Nederlandse ondernemers te vinden in Kirchberg, hierdoor kun je gewoon een lekkere Hollandse frikandel speciaal bestellen na het uitgaan.

  • Après-ski Eisbar Kirchberg
    Après-ski Kirchberg

Faciliteiten in Kirchberg

Hotels27
Restaurants37
Discotheken2
Bars & Cafés15
Casino-
Bioscoop-

Meer informatie over après-ski Kirchberg

Uitgaansgelegenheden op de berg

In vergelijking met andere dorpen zoals Gerlos en Westendorf speelt de après-ski van Kirchberg zich wat meer af in het dal dan op de berg. Dit is een gemiste kans want door de heerlijke dalafdaling die Kirchberg bezit kun je prima een biertje doen op de berg en daarna naar beneden skiën. Ook zijn er veel leuke eetgelegenheden te vinden in het skigebied van Kirchberg. Hier wordt vaak lounge muziek gedraaid voor een relaxte sfeer. De dalafdaling van Kirchberg beschikt over meerdere kleine barretjes waar je een drankje kunt drinken.

Schneebar Oberkaser

Op de Maierlpiste is de Schneebar Oberkaser te vinden. Het is hier vaak druk en wordt er goed gedronken gedurende de hele dag. Als u de dalafdaling neemt kunt u dus lekker aansluiten bij de Schneebar Oberkaser. Natuurlijk wel met wat versnaperingen en een prachtig uitzicht. Ook zijn er vaak DJ’s te vinden die de lekkerste beats draaien. Kortom, de Schneebar Oberkaser is een erg goede plek om te après-skiën.

Het levende dal van Kirchberg

Waar het op de berg ontbreekt aan uitgaansgelegenheden is dit voor het dal van Kirchberg totaal niet het geval. In Kirchberg is het mogelijk om na het skiën in een keer tot in de nacht door te feesten. Hieronder staan een aantal kroegen en bars waar je helemaal uit je dak kan gaan met het echte après-ski gevoel.

Eisbar

Het leukste tentje in het dal om te après-skiën in Kirchberg is de Eisbar. Deze bar wordt gerund door een Nederlandse ondernemer. Dit is ook te merken aan het personeel en de muziek die er wordt gedraaid. Het personeel in de Eisbar is erg klantvriendelijk en je wordt er goed behandeld. Ook treden er wekelijks Nederlandse artiesten op. De Eisbar is gezellig van ongeveer 5 uur ’s middags tot 11 uur ’s avonds. Na het après-skiën moet er natuurlijk wel gegeten worden. Gelukkig kan dit bij de Hollandse snackbar die boven de Eisbar is. Hier bevind zich bovendien ook de garderobe voor deze gezellige feesttent in Kirchberg.

Snollebollekes in Eisbar

Schatzi’s Bar

Na de Eisbar is de Schatzi's Bar een goede optie. Deze bar bevindt zich naast de Eisbar en gaat door tot een uurtje of 1 's nachts. Het bijzondere aan de Schatzi's Bar is dat je hier bier kan tappen uit je eigen biertap. Ook heb je hier de welbekende bierpullen van een liter voor de echte feestgangers onder ons. Er treden regelmatig artiesten zoals Lange Frans en DJ Jean op. Er staan ook vaak danseressen op de bar te dansen. Het is niet altijd druk in de Schatzi’s Bar, maar bij optredens of feesten is het zeker een bezoekje waard.

Der Tiroler

Waar de Eisbar en de Schatzi's bar de lichten doven rond een uur of 1 's nachts, gaat Der Tiroler nog even door. De kroeg Der Tiroler, ook wel bekend van het programma 'Oh Oh Tirol' is enorm groot en kan erg gezellig worden. In deze bar zijn er meer Duitstalige wintersporters te vinden dan in de Eisbar en de Schatzi's Bar. Gelukkig kunnen onze buren ook goed en gezellig mee après-skiën. Uit eigen ervaring blijkt echter wel dat Der Tirol ook erg rustig kan zijn, dit verschilt met de dag. Verder kun je in Der Tiroler doorfeesten tot 3 uur 's nachts.

Après-ski locaties in Kirchberg

Schneebar Oberkaser
Beoordeling:     

Openingstijden: 11:00 - 18:00

Adres:
Krinberg 20
6365 Kirchberg in Tirol
Contact:
Telefoon: +43 699 10228822
Eisbar
Beoordeling:     

Openingstijden: 15:00 - 23:45

Adres:
Kitzbüheler Strasse 6
6365 Kirchberg in Tirol
Contact:
Telefoon: +43 5357 35253
Schatzi's Bar
Beoordeling:     

Openingstijden: 15:00 - 01:00

Adres:
Kitzbüheler Strasse 8
6365 Kirchberg in Tirol
Contact:
Telefoon: 06 53556227
Der Tiroler
Beoordeling:     

Openingstijden: 21:00 - 3:00

Adres:
Lendstraße 18
6365 Kirchberg in Tirol
Contact:
Telefoon: +43 5357 21301

Andere après-ski dorpen in Oostenrijk