Après-ski – Westendorf

Après-ski Westendorf in het kort

Optredens van Nederlandse artiesten
Voornamelijk Nederlanders aanwezig
Zeer goede après-ski
Restaurants42
   Bars & Cafés16
     Discotheken1
   Bioscoop-
  Hotels12

Après-ski Westendorf

  • Après-ski Westendorf

Iedere après-skiër heeft natuurlijk wel eens van Westendorf gehoord. Door de vele Hollanders lijkt Westendorf in het winterseizoen wel op een Nederlands dorp. De fanatieke après-ski vindt voornamelijk plaats voor het avondeten. Wees maar niet getreurd, want in de avond is er ook genoeg te beleven in Westendorf. De echte feestgangers kunnen zelfs tot in de late uurtjes door feesten.

Uitgaansgelegenheden van Westendorf

Veel wintersporters vinden het ideaal om te après-skiën op de berg. Dit is gelukkig goed mogelijk in Westendorf. Naast de pistes zijn namelijk een aantal leuke kroegen te vinden. Het is heerlijk om hier na het skiën de stokken neer te leggen en gelijk een biertje te drinken. Op deze manier kun je nog even heerlijk nagenieten van een perfecte skidag.

Gerry’s Inn

Een bekende bar die aan de piste van Westendorf ligt is Gerry’s Inn. Overdag is deze bar een eetcafé, maar in de loop van de middag wordt deze tent omgetoverd tot een gezellige après-ski locatie. Gerry’s Inn is een niet al te grote bar, waardoor er al snel een gezellige sfeer hangt. Er worden vooral Nederlandse liedjes gedraaid, net zoals dat het publiek vooral Nederlands is. Ook treden er regelmatig artiesten op in Gerry’s Inn. Op deze dagen is het nog gezelliger!

Bruchstall

Als Gerry’s Inn vol zit kun je gerust verder skiën naar de Bruchstall. Dit restaurant is net zoals Gerry’s Inn een restaurant in de middag, maar een feesttent na het skiën. Veel wintersporters beginnen bij de Bruchstall en trekken daarna door naar de Moskitobar of de Karat Bar. In de Bruchstall komen veel skileraren en die weten vaak wel de beste plekjes!

Karat Bar

Door het diverse aanbod van aprés ski gelegenheden Westendorf is er hier voor ieder wat wils. Voor mensen die graag op een wat rustigere manier après-skiën heeft Westendorf de Karat Bar. Deze kroeg is wat rustiger en overzichtelijker. In de Karat Bar zorgt Toon Wouters vaak weer voor de gezellige sfeer. In de avond is de Karat Bar een erg goed alternatief voor de Moskitobar. Het feestje gaat hier tot 1 uur door en het is zeker een bezoekje waard.

Nachtleven in Westendorf

Er is dus genoeg te après-skiën overdag in Westendorf. Gelukkig geldt dit voor de avond en nacht. Er zijn een aantal leuke tenten waar je tot in de late uurtjes een feestje kan bouwen.

Moskitobar

Een leuke gelegenheid voor in de avond is de welbekende Moskitobar. Elke ochtend is het personeel van de Moskitobar de tent weer aan het opknappen, omdat het dak er de vorige nacht af is gegaan. Deze bar is 'the place to be' voor jong en oud. De DJ draait verzoeknummers en het personeel komt erg aardig en persoonlijk over. Ook komen er vaak bekende Nederlandse artiesten zoals Wolter kroes en Henk Dissel. In de Moskitobar kun je je lol op, want de bar is tot 3 uur 's nachts open. Al met al, voor goede Nederlandse après-ski en een mooi skigebied is Westendorf een goede optie.