Over ons

Wie zijn wij?

Opsneeuwvakantie is ontstaan uit de fascinatie voor wintersport en alles wat erbij komt kijken vanuit het oogpunt van twee studenten. Elke wintersportvakantie maken wij weer onvergetelijke momenten mee, die elk jaar weer tot zware heimwee leiden. Hierdoor proberen wij mensen te stimuleren om dezelfde fantastische vakanties te laten beleven.

Ervaring met wintersport

Jaarlijks proberen wij twee keer op sneeuwvakantie te gaan. De ene keer met onze groep vrienden en vaak ook nog een keer met vrienden & familie. Het is voor ons dus geen mysterie in welke dorpen het leukst geaprès-skied kan worden en in welke dorpen men de leukste en gezelligste tijd met hun familie kan doorbrengen. Gezamenlijk hebben wij wel meer dan veertig wintersportvakanties op ons naam staan. Daarom vonden wij dat het tijd was om onze ervaringen te delen. De populariteit van wintersportvakanties is de laatste jaren sterk toegenomen. Een groot deel van de wintersporters gaan voor het eerst op wintersport of kunnen het aantal wintersportvakanties nog op één hand tellen. Op wintersportvakantie gaan kost veel geld, daarom willen wij graag helpen bij het optimaal beleven van deze vakantie. Wintersport kun je namelijk op vele manieren beleven en is de ideale manier om de leukste en gezelligste herinneringen te maken!

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Op de site zullen wij het vooral over de volgende onderwerpen hebben: Vervoer, accommodatie, skigebieden, het enorme aanbod aan verschillende skidorpen en natuurlijk ook niet geheel onbelangrijk goede après-ski. Ook proberen wij praktische tips te geven aan beginnende wintersporters. Wij richten ons vooral op de Oostenrijkse wintersport omdat dit onze specialiteit is. Als u nog vragen, opmerkingen of suggesties heeft kunt u altijd het contactformulier invullen, of een e-mail sturen!

Veel plezier op onze site!