Mayrhofen

Après-ski Mayrhofen in het kort

Zowel après-ski op de berg als in het dal
Goede mix van nationaliteiten
Levendige après-ski tot in de late uurtjes
Restaurants78
   Bars & Cafés36
     Discotheken4
   Bioscoop1
  Hotels176
  • Après-ski Mayrhofen
    Après-ski Mayrhofen

Après-ski Mayrhofen

Mayrhofen staat zeker hoog op het lijstje van beste après-ski dorpen in Tirol. Jong en oud hebben genoeg te beleven in dit Oostenrijkse feestdorp. Het feestje begint al boven op de berg en gaat tot laat door in de gezellige bars, clubs en kroegen van Mayrhofen. Daarnaast kent het dorp een goede mix van nationaliteiten, waardoor de après-ski van Mayrhofen elke dag weer anders is. Wie van feesten houdt, moet dus zeker eens de après-ski van Mayrhofen meemaken.

Apres skiën op de bergen van Mayrhofen

In het skigebied van Mayrhofen zijn er niet heel veel après-ski tenten te vinden. Er is namelijk geen dalafdaling naar Mayrhofen aanwezig. Het is hierdoor niet mogelijk om langer dan half 5 op de berg te blijven. De traditionele après-ski tenten in het skigebied geven wel een echt wintersport gevoel. Op de berg is de Pilzbar een erg leuke tent om tot de laatste gondel nog even een drankje te doen of nog snel wat te eten. In het gebouw van de Pilzbar bevindt zich een restaurant waar de lekkerste zelfgemaakte gerechten de deur uit vliegen. De mensen die even wat rust nodig hebben na het skiën kunnen hier uiteraard lekker neerploffen. De feestgangers kunnen zich aansluiten in de drukke après-ski tent die naast het restaurant staat.

Après-ski tot in de late uurtjes

Mayrhofen is het perfecte dorp voor vakantiegangers die van feesten houden. In de namiddag zoeken veel wintersporters een bar of kroeg uit in het dal van Mayrhofen. Een groot deel van de après-skiërs gaat naar de welbekende Ice Bar. Deze bar bevindt zich naast de gondel en ligt in de hoofdstraat van Mayrhofen. De Ice Bar staat elke dag weer helemaal vol met feestgangers die de beste Duitse en Nederlandse après-ski hits keihard meezingen. Ook zijn er regelmatig danseressen in deze bar en moet je niet raar opkijken als er iemand in een ijsbeer pak langskomt. Om 10 uur komt er helaas wel een einde aan het feestje in de Ice Bar.

Gelukkig wordt de Brück'n Stadl rond deze tijd steeds drukker. De Brück'n Stadl is de grootste kroeg van Mayrhofen en is vooral geliefd bij de Duitsers en Oostenrijkers. Desondanks komen er genoeg Nederlanders en hangt er een erg gezellig sfeertje in deze kroeg. De Brück'n Stadl sluit pas om 2 uur haar deuren en is dus perfect om lekker lang door te feesten. Wie dan nog steeds niet is uitgefeest kan bij de Arena Club gaan kijken. In deze club worden er regelmatig techno en dancefeesten georganiseerd. Deze feesten gaan vaak tot diep in de nacht of zelfs tot de ochtend door. Kortom, het is nooit saai in het populaire Mayrhofen!