Skislot of snowboardslot kopen bij Opsneeuwvakantie

Past door brievenbus
Gespecialiseerd
Vandaag besteld, morgen in huis!
Gratis verzending vanaf €25,-

Uit onderzoek is gebleken dat ski- en snowboardspullen steeds vaker op openbare plekken gestolen worden. Dit is enorm vervelend en kan voorkomen worden door een skislot of snowboardslot te gebruiken. Wanneer toch je ski’s of snowboard gestolen wordt, maar je hebt wel gebruik gemaakt van een staalkabel slot van Opsneeuwvakantie, dan wordt het bedrag van jouw ski uitrusting vergoed door de verzekeraar, mits je een reisverzekering met wintersportdekking hebt afgesloten.

Onze skislot / snowboardslot producten:

Waar let je op bij het kopen van een ski- of snowboardslot?

Er zijn aan aantal zaken waaraan je een goed ski- of snowboard slot kan herkennen:

 • Is de kabel van het slot van staal?
 • Is de buitenkant van het slot stevig?
 • Gaat het om een cijferslot of een slot met sleutel?

Hoewel dit laatste meer een smaakkwestie is, is het wel handig om hier voor de aanschaf bij na te denken. Veel wintersporters kopen een skislot of snowboard slot met cijfercodeslot aangezien ze hierdoor geen sleuteltje hoeven mee te nemen en deze dus ook niet kwijt kunnen raken.

Hoe werkt het skislot?

Veel wintersporters vragen zich af hoe een skislot nou precies werkt. Het begint al bij de levering van het skislot. De codecombinatie is eenvoudig zelf in te stellen naar een cijfercombinatie naar keuze. De cijfercode van de skisloten van Opsneeuwvakantie is standaard ‘000’ bij levering. Deze code kun je zelf op ieder gewenst moment veranderen. Dit doe je als volgt:

 1. Zet de codereeks op ‘000’
 2. Houd de bovenste rode knop ingedrukt
 3. Houd de rode knop ingedrukt en druk vervolgens de bovenkant van de staalkabel in het omhulsel
 4. Laat de rode knop los en verander de code van ‘000’ naar de cijferreeks voor het skislot
 5. Druk de rode knop in en trek vervolgens de kabel uit het omhulsel, de code is aangepast!

Let op: vergeet de code van de cijfercombinatie niet. De combinatie is enkel te veranderen door het invoeren van de huidige combinatie van cijfers.

Wanneer je het skislot vervolgens wilt gebruiken dien je deze eerst door de bindingen van beide ski’s te doen, zoek vervolgens een skirek op waaraan de ski’s door middel van het skislot kunnen worden gebonden. Het Safeman skislot heeft een andere werking, deze werkt via een sleutel en hoeft dus niet ingesteld te worden.

Waarom een ski- of snowboardslot kopen bij Opsneeuwvakantie?

Opsneeuwvakantie biedt enkel de beste skislot aan, welke overigens ook geschikt is voor snowboards. De staalkabel is zeer stevig en beschermt goed tegen diefstal. Jouw skislot kopen bij Opsneeuwvakantie biedt de volgende voordelen:

 • Snelle levering
 • Goede kwaliteit
 • Lage prijs
 • Getest en in gebruik door Opsneeuwvakantie zelf

Daarnaast denken wij ook aan grote families, of grote vriendengroepen die met elkaar op wintersport gaan door een scherpe korting aan te bieden voor grote groepen. Door gebruik te maken van de groepskorting bespaar je tot wel 20% per skislot.

Heeft u meer vragen? Schroom niet om contact met ons op te nemen, wij streven ernaar om alle vragen binnen 24 uur te beantwoorden.