All inclusive wintersport steeds populairder

Rocca Pietore hotel

Bij veel warme vakantiebestemmingen is het all inclusive concept erg populair, de laatste jaren heeft deze trend zich ook voortgezet naar de koudere vakantiebestemmingen. Het all inclusive concept kent vele voordelen. Het grootste voordeel is natuurlijk dat alles voor je geregeld wordt, denk aan het ontbijt, het avondeten, opgeruimde hotelkamers en natuurlijk de skipas. Naast deze voordelen is er nog één ander groot voordeel, all inclusive op wintersport gaan kan ook erg goedkoop zijn.

All inclusive wintersport voornamelijk voor jonge gezinnen

Voornamelijk gezinnen met jonge kinderen zijn gebaat bij het all inclusive concept. Met de kinderen op vakantie gaan brengt vaak stress met zich mee en hierdoor is het fijn als voor de rest alles geregeld wordt. Ook beschikken all inclusive hotels in Oostenrijk veelal over een gratis kinderopvang, hierdoor kun je als ouders een middagje skiën en toch de kinderen veilig achterlaten.

Voor groepen jongeren is een all inclusive skivakantie minder aantrekkelijk dan voor jonge gezinnen. Dit omdat jongeren vaak de hele dag weg zijn waardoor er geen tijd is voor de lunch en het avondeten, wat natuurlijk zonde is. Over het algemeen kiezen jongeren het liefst voor een chalet waar ze alle vrijheid van de wereld hebben.

De voordelen van een all-in in Oostenrijk

De all inclusive hotels zijn volop in opkomst, dit betekent dus ook dat het aanbod beperkt is. De hotels bevinden zich vooral aan het begin van de skilift en dit is natuurlijk ideaal.

Door voordelen van een all inclusive wintersportvakantie:

  • Redelijk voordelig
  • Veelal goede ligging
  • Ontbijt, lunch (voor onderweg) en avondeten inbegrepen
  • Opgeruimde kamers
  • Veel comfort in de vorm van sauna’s, zwembaden en fitness
  • Skipas en soms de vlucht inbegrepen
  • Veelal gratis kinderopvang

All inclusive wintersport kent vele voordelen, vandaar dat het concept ieder jaar weer populairder wordt. Vroeg boeken is daarom cruciaal voor de wintersporters die een mooi all inclusive hotel zoeken.

Vind een wintersport accommodatie!